Εκδηλώσεις

Εκτύπωση
PDF

Διεξαγωγή εργαστηρίου ενδυνάμωσης για εργαζόμενες γυναίκες/συνδικαλίστριες

on .

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., Η Γραμματεία Γυναικών της Γ.Σ.Ε.Ε. και η Δομή Ισότητας των Φύλων της Γ.Σ.Ε.Ε., στο πλαίσιο του Υποέργου 2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του Έργου «Προώθηση και ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», οργανώνουν το εργαστήριο ενδυνάμωσης που θα υλοποιηθεί με στόχο την ενδυνάμωση εργαζομένων γυναικών/συνδικαλιστριών στα θέματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της σημερινής δυσμενούς για τις εργασιακές σχέσεις συγκυρίας.

Εκτύπωση
PDF

Ημερίδα έναρξης της Δομής Ισότητας ΕΣΕΕ

on .

Η Δομή Ισότητας της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου διοργανώνει μαζί με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς ημερίδα με τίτλο "Στηρίζουμε την γυναικεία επιχειρηματικότητα, προωθούμε τη συμμετοχή των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων". 

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 18.00 στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Λουδοβίκου 1, Πλ. Οδησσού) στην αίθουσα "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ".

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο Δομή Ισότητας ΕΣΕΕ - Ημερίδα έναρξης

Εκτύπωση
PDF

Εκδήλωση με θέμα: "Γυναίκες στην κορυφή των επιχειρήσεων: Νομοθετική υποχρέωση ή επιλογή ανταγωνιστικότητας;"

on .

Ο Τομέας Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) του τμήματος Μακεδονίας της ΕΕΔΕ, διοργανώνει την  Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 17.00 εκδήλωση-δημόσια συζήτηση μεταξύ του Επιχειρηματικού κόσμου και των Φορέων της Β.Ελλάδος με θέμα: "Γυναίκες στην κορυφή των επιχειρήσεων: Νομοθετική υποχρέωση ή επιλογή ανταγωνιστικότητας;" 

Εκτύπωση
PDF

Εκδήλωση με θέμα "Οι γυναίκες στον αντιφασιστικό αγώνα, τότε και τώρα"

on .

Το Φύλο Συκής, παρεμβαίνοντας στη δημόσια συζήτηση που διεξάγεται για τον φασιστικό κίνδυνο στις μέρες μας, θέλει να προβάλει τη ματιά των γυναικών και να αναδείξει τη συμμετοχή τους. Γιʼ αυτό, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, διοργανώνει εκδήλωση-φόρο τιμής στην Αλίντα Δημητρίου, που έφυγε πρόσφατα, με θέμα: "Οι γυναίκες στον αντιφασιστικό αγώνα, τότε και τώρα".

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: Πρόσκληση σε εκδήλωση: "Οι γυναίκες στον αντιφασιστικό αγώνα, τότε και τώρα"

Εκτύπωση
PDF

Διοργάνωση Διεθνούς Φόρουμ με θέμα "Οι γυναίκες ηγούνται της επιτυχίας στην οικονομία" από την ΕΕΔΕΓΕ

on .

Η Σοφία Οικονομάκου, Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε.) και Πρόεδρος του Eurochambres Women Network, ανακοίνωσε την απόφαση των Συμβουλίων των Δικτύων να φιλοξενήσουν στην Αθήνα Διεθνές Φόρουμ με θέμα "Οι Γυναίκες Ηγούνται της Επιτυχίας στην Οικονομία" ("Women Lead the Success in the Economy"). Οι εργασίες του Φόρουμ θα λάβουν χώρα στις 5-7 Δεκεμβρίου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών - Αίθουσα Ερμής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον σχετικο ιστότοπο