Ημερίδες

Εκτύπωση
PDF

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

on .

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα της Περιφέρειας Αττικής και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Βρύνα, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πεντέλης κα Μπούσουλα και το Γραφείο Ισότητας των Φύλων της ΕΝ.Π.Ε. σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών την Κυριακή 23 Νοεμβρίου και ώρα 18.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης (17ης Νοεμβρίου & Αγ. Γεωργίου).

 

Ακολουθεί η πρόσκληση σε ηλ.Μορφη

icon Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών 2014

Εκτύπωση
PDF

Ημερίδα για την Παγκόσμια Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

on .

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Ο Δήμος Αιγάλεω και το Γραφείο Ισότητας των Φύλων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, σας προσκαλούν στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 στις 18.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου και Κουντουριώτου), με θέμα: «Βία κατά των Γυναικών: Διαστάσεις και Πρακτικές Αντιμετώπισης».

Εκτύπωση
PDF

Πρόσκληση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας, Πειραιάς 26-06-2013

on .

ggis
 
 

Πρόσκληση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας, Πειραιάς 26-06-2013EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Βάσω Κόλλια, σας καλεί να παρευρεθείτε και να στηρίξετε με την παρουσία σας την εκπαιδευτική ημερίδα που υλοποιεί η Γ.Γ.Ι.Φ., στον Πειραιά, στο ξεδοχείο THEOXENIA, Καραολή & Δημητρίου 23 στις 26 Ιουνίου 2013 σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ.Ε., την ΕΝ.Π.Ε. και την Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε.
Η Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. είναι τελικός δικαιούχος της Πράξης, που έχει ως στόχο τη διάχυση και εφαρμογή των πολιτικών ισότητας στο σύνολο της χώρας καθώς επίσης και την καλλιέργεια των κατάλληλων συνθηκών λειτουργίας των συλλογικών οργάνων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη πολιτικών ισότητας.


Το πλήρες και αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών στους δικτυακούς τόπους της http://www.isotita.gr/, www.airetes.gr , www.kedke.gr , www.enpe.gr και στο http://www.info-peta.gr

Πρόσκληση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας, Πειραιάς 26-06-2013

Επιστολή Πρόσκλησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας Γ.Γ.Ι.Φ., Πειραιάς 26-06-2013

Εκτύπωση
PDF

Πρόσκληση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας, Αττική 26-06-2013

on .

ggis

 

Στις 26 Ιουνίου 2013, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αττική η τέταρτη κατά σειρά Εκπαιδευτική Ημερίδα που διοργανώνουν από κοινού η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, η Κ.Ε.Δ.Ε., η ΕΝ.Π.Ε και η Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. για τις Αιρετές και Υποψήφιες Αιρετές των Δήμων και των Περιφερειών της Κρήτης, του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, των Ιονίων Νήσων και της Αττικής.

Οι Ημερίδες αυτές είναι το επιστέγασμα των 13 Σεμιναρίων Συμβουλευτικής και Επιμόρφωσης που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Πράξης «ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013.


Το ακριβές πρόγραμμα και ο τόπος διεξαγωγής της θα σας ανακοινωθούν σύντομα και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.airetes.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2132144767-27, 2132147567, 2132155629-35.