Ημερίδες

Εκτύπωση
PDF

Πρόσκληση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικής Ημερίδας, Βόλος 01-03-2013

on .


Πρόσκληση
 

EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ»

 

Η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ι.Φ.) του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ζέττα Μ. Μακρή, σας καλεί να παρευρεθείτε και να στηρίξετε με την παρουσία σας την εκπαιδευτική ημερίδα που υλοποιεί η Γ.Γ.Ι.Φ., στο Βόλο την 1η Μαρτίου 2013.

 

Η Π.Ε.Τ.Α. Α.Ε. είναι τελικός δικαιούχος της Πράξης, που έχει ως στόχο τη διάχυση και εφαρμογή των πολιτικών ισότητας στο σύνολο της χώρας καθώς επίσης και την καλλιέργεια των κατάλληλων συνθηκών λειτουργίας των συλλογικών οργάνων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη πολιτικών ισότητας. 
 
Πρόσκληση Γ.Γ.Ι.Φ., Βόλος 01-03-2013


Φόρμα Συμμετοχής

 

Εκτύπωση
PDF

Δελτίο Τύπου για την Ημερίδα "Η Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Περιφέρειες"

on .


ggis

 

05.03.12

«Έμπρακτη Υποστήριξη των Περιφερειακών Επιτροπών Ισότητας (ΠΕΠΙΣ) από την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων»

Δελτίο Τύπου για την Ημερίδα Η Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Περιφέρειες

 

 

 

  

Εκτύπωση
PDF

Ημερίδα "Η Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Περιφέρειες", Αθήνα 02 Μαρτίου 2012

on .


ggis

 

Σε συνέχεια της υπογραφής της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες από τους Περιφερειάρχες της Χώρας (9/12/2011), σας προσκαλούμε σε ημερίδα στην οποία θα παρουσιασθούν και θα συζητηθούν οι προοπτικές ανάπτυξης πολιτικών ισότητας και ο τρόπος εφαρμογής της Χάρτας στις Περιφέρειες.

Με την ημερίδα θα εγκαινιασθεί η συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων με τις ΠΕΠΙΣ στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων των Επιτροπών που ορίζονται από τον «Καλλικράτη».

Η ημερίδα απευθύνεται στα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη των Περιφερειακών Επιτροπών Ισότητας των Φύλων (Π.ΕΠ.ΙΣ.) και σε όλες τις εκλεγμένες Περιφερειακές Συμβούλους.

Εκτύπωση
PDF

Αναβολή της Ημερίδας «Η Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Περιφέρειες»

on .


ggis

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αναβολή της Ημερίδας

«Η Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Περιφέρειες»

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων ενημερώνει ότι η ημερίδα «Η Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Ισότητα των Φύλων στις Περιφέρειες» η οποία είχε προγραμματισθεί για αύριο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, αναβάλλεται λόγω της 48ωρης απεργίας που ανακοίνωσαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Ημερίδας θα ανακοινωθεί εγκαίρως με Δελτίο Τύπου.