Εκδηλώσεις

Εκτύπωση
PDF

Πρόσκληση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Υποστήριξης Υποψηφίων Γυναικών από το Κέντρο Μέριμνας και Οικογένειας του Παιδιού (ΚΜΟΠ)

on .

Το Κέντρο Μέριμνας και Οικογένειας του Παιδιού (ΚΜΟΠ) διοργανώνει στο πλαίσιο του Προγράμματος "Περισσότερες Γυναίκες στην Ευρωπαϊκή Πολιτική-Περισσότερες Γυναίκες το 2014" διαδραστική εκπαιδευτική δραστηριότητα με τίτλο "Πρόγραμμα Υποστήριξης Υποψηφίων Γυναικών", η οποία θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 16-17 Ιανουαρίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενες υποψήφιες και εν δυνάμει υποψήφιες γυναίκες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2013, στέλνοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Επισυνάπτεται η σχετική πρόσκληση.

Εκτύπωση
PDF

Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο "Φύλο, μετανάστευση, διαπολιτισμικότητα"

on .

Την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013, στις 18.30, θα γίνει από το Εργαστήριο Σπουδών Φύλου του Πάντειου Πανεπιστημίου και τις εκδόσεις Νήσος η παρουσίαση του συλλογικού τόμου Φύλο, μετανάστευση, διαπολιτισμικότητα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο του κτιρίου ΔΕΣΚοι του Παντείου Πανεπιστημίου (Χαρ. Τρικούπη 1 και Λαγουμιζή, Καλλιθέα). 

Ακολουθεί η αφίσα της εκδήλωσης

Εκτύπωση
PDF

Διεξαγωγή ημερίδας ενημέρωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη πολιτικών Ισότητας των Φύλων από το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Θεσσαλονίκης του ΕΚΔΔΑ

on .

Το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Θεσσαλονίκης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων επιμορφωτικών δράσεων του Ε.Π. "Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-13)" και ειδικότερα της Πράξης «Ενδυνάμωση και βελτίωση δεξιοτήτων των γυναικών δημοσίων υπαλλήλων στην Κεντρική Διοίκηση, Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ και Ο.Τ.Α. α΄και β΄βαθμού με στόχο να αναλάβουν υψηλόβαθμες θέσεις» που υλοποιεί για λογαριασμό της Γ.Γ.Ι.Φ., διοργανώνει την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013, Ημερίδα Ευαισθητοποίησης και Επιμόρφωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη των πολιτικών Ισότητας των Φύλων. 

Εκτύπωση
PDF

Διοργάνωση έκθεσης ζωγραφικής με θέμα "Το χρώμα της βίας" από τον Όμιλο για την Unesco Δήμου Αμαρουσίου

on .

Ο Όμιλος για την Unesco Δήμου Αμαρουσίου Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου δράσης με τίτλο: «Δίκτυο προώθησης της ισότητας των φύλων και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας και των κοινωνικών στερεοτύπων» διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Το χρώμα της βίας». Στόχος της έκθεσης είναι να ευαισθητοποιήσει σε θέματα ισότητας και βίας, σκιαγραφώντας με τον δικό της τρόπο τα θύματα και τους θύτες, επεξεργαζόμενη ερωτήματα όπως: «Τι χρώμα έχει η κακοποίηση; Ποια έκταση καταλαμβάνει; Μπορεί η βία να είναι πλέονένα οδυνηρό μυστικό για όλους μας;»

Η έκθεση, η είσοδος στην οποία θα είναι ελεύθερη, θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο o.p.e.n. C.A.S.E. 303 (Λεωφόρος Κηφισίας, 303 - Κηφισιά) από τις 3 Δεκεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου 2013 και θα είναι ανοικτή από τις 11.00 έως τις 20.30.  

Ακολουθεί η πρόσκληση για τα εγκαίνια