Εκδηλώσεις

Εκτύπωση
PDF

Δωρεάν εξετάσεις σε γυναίκες στο Αρεταίειο Νοσοκομείο

on .

Δωρεάν γυναικολογική εξέταση, εξέταση μαστού και τεστ Παπανικολάου θα προσφέρει, από τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, σε άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες, η Β' Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, με αφορμή την Εβδομάδα Πρόληψης του Καρκίνου του Τραχήλου της Μήτρας.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εκτύπωση
PDF

Κάλεσμα σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις γυναίκες στην Ισπανία

on .

Φεμινιστικές ομάδες οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας και φεμινιστικής αλληλεγγύης το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014, στις 12.00 μ.μ. μπροστά στην ισπανική Πρεσβεία στην Αθήνα (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 21).

Πηγή: Φύλο συκής

Εκτύπωση
PDF

Διαμαρτυρία για την πρόσβαση των γυναικών στο ΕΣΥ

on .

Γυναικείες οργανώσεις και τα κοινωνικά ιατρεία και φαρμακεία Αττικής διοργανώνουν την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 π.μ., μπροστά από το αντικαρκινικό νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" διαμαρτυρία με αντικείμενο "Το μνημόνιο βλάπτει σοβαρά την υγεία των γυναικών! Δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση στο ΕΣΥ".

Πηγή: Φύλο Συκής

Εκτύπωση
PDF

"Σινεμά των γυναικών" από τον Κινηματογραφικό Τομέα Π.Ο.Φ.Κ.Α.

on .

Ο κινηματογραφικός τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το "Σινεμά των Γυναικών" στο οποίο προβάλλονται ταινίες κριτικού-χειραφετητικού προσανατολισμού και πρωτοποριακής αισθητικής από γυναίκες δημιουργούς. Οι προβολές γίνονται ημέρα Κυριακή και ώρα 20.30 στο στο κινηματοθέατρο "Ίριδα" (Ιπποκράτους 15 & Ακαδημίας 55, Αθήνα).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε το: Κινηματογραφικός Τομέας Π.Ο.Φ.Π.Α.

Εκτύπωση
PDF

Εκδήλωση με θέμα "Τοπική Αυτοδιοίκηση: Τι μηνύματα στέλνουν οι εξελίξεις και τι σημαίνουν για εμάς οι νέες προκλήσεις"

on .

Η αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κα Ρένα Καραλαριώτου προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση-ομιλία με θέμα "Τοπική Αυτοδιοίκηση: Τι μηνύματα στέλνουν οι εξελίξεις και τι σημαίνουν για εμάς οι νέες προκλήσεις", η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, και ώρα 20.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.