Εκδηλώσεις

Εκτύπωση
PDF

Ημερίδα Ευαισθητοποίησης και Επιμόρφωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη των πολιτικών Ισότητας των Φύλων»

on .

Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων επιμορφωτικών δράσεων του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-13», και ειδικότερα της Πράξης «Ενδυνάμωση και βελτίωση δεξιοτήτων των γυναικών δημοσίων υπαλλήλων στην Κεντρική Διοίκηση, Ν.Π.Δ.Δ, Ν.Π.Ι.Δ και Ο.Τ.Α. α΄και β΄βαθμού με στόχο να αναλάβουν υψηλόβαθμες θέσεις» που υλοποιεί για λογαριασμό της Γ.Γ. Ισότητας των Φύλων, διοργανώνει στο Ηράκλειο επιμορφωτική δράση με τίτλο:

«Ημερίδα Ευαισθητοποίησης και Επιμόρφωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης
για την υποστήριξη των πολιτικών Ισότητας των Φύλων»
(Κωδικός 87008Κ14 )

icon Ημερίδα Ευαισθητοποίησης και Επιμόρφωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης

Εκτύπωση
PDF

Τιμητική εκδήλωση για γυναίκες δημάρχους από το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων

on .

Το Εθνικό Συμβούλιο Ελληνίδων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Γυναίκα, και  στόχο τη μεγαλύτερη συμμετοχή και εκλογή Γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, διρργανώνουν τιμητική εκδήλωση για τις δημάρχους της χώρας την Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 και ώρα 16.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, αιθ. "Κωνσταντίνος Καβάφης")

Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτόνται η πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

icon Τιμητική Εκδήλωση για Γυναίκες Δημάρχους

Εκτύπωση
PDF

Εκδήλωση με θέμα: "Προστασία των Γυναικών Θυμάτων Βίας στον Ξενώνα του Ε.Κ.Κ.Α. στην Αττική"

on .

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης συνδιοργανώνει σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων εκδήλωση με θέμα: "Προστασία των Γυναικών Θυμάτων Βίας στον Ξενώνα του Ε.Κ.Κ.Α. στην Αττική". Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12.00 μ.μ. στην αίθουσα του 1ου ορόφου της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).

Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτονται η πρόσκληση και το πρόγραμμα της εκδήλωσης

icon Ξενώνας Γυναικών Θυμάτων Βίας ΕΕΚΑ Πρόσκληση Εκδήλωσης

icon Ξενώνας Γυναικών Θυμάτων Βίας ΕΕΚΑ Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Εκτύπωση
PDF

Εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Κοζάνης

on .

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 18.00 θα γίνουν τα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Κοζάνης στην οδό Μακεδονομάχων & Καρακάση.

icon Πρόσκληση Εγκαινίων Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Κοζάνης

Εκτύπωση
PDF

Εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θεσσαλονίκης

on .

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 στις 12.00 θα γίνουν τα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θεσσαλονίκης, στην οδό Αλεξανδρουπόλεως 10.

icon Προσκληση Εγκαινίων Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θεσσαλονίκης