Εκδηλώσεις

Εκτύπωση
PDF

Διεξαγωγή ημερίδας ενημέρωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη πολιτικών Ισότητας των Φύλων στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

on .

Στις 4.7.2014 το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.Ε.Π.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) διοργανώνει στη Ρόδο επιμορφωτική δράση με τίτλο "Ημερίδα Ευαισθητοποίησης και Επιμόρφωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη των πολιτικών Ισότητας των Φύλων.  Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων επιμορφωτικών δράσεων του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-13» και απευθύνεται εν γένει στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων (γυναικών και ανδρών) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και σε στελέχη των Δήμων της Περιφέρειας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική εγκύκλιο ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Εκτύπωση
PDF

Διεξαγωγή ημερίδας ενημέρωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη πολιτικών Ισότητας των Φύλων στην περιφέρεια Α.Μ.Θ.

on .

Στις 27.6.2014 το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.Ε.Π.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη επιμορφωτική δράση με τίτλο "Ημερίδα Ευαισθητοποίησης και Επιμόρφωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη των πολιτικών Ισότητας των Φύλων.  Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων επιμορφωτικών δράσεων του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-13» και απευθύνεται εν γένει στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων (γυναικών και ανδρών) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και σε στελέχη των Δήμων της Περιφέρειας. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική εγκύκλιο ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Εκτύπωση
PDF

Εκδήλωση με θέμα: "Τέχνες και φύλο"

on .

Tο Γαλλικό Ινστιτούτο διοργανώνει την Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014, στρογγυλή τράπεζα με θέμα "Τέχνες και φύλο". Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (Σίνα 31) στις 19.30.

Για περισσότερες πληροφορίες επισυνάπτεται η πρόσκληση.

Εκτύπωση
PDF

Πρόγραμμα επιμόρφωσης στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης σε θέματα ισότητας των φύλων

on .

Από τις 14.4.2014 έως τις 16.4.2014 διεξάγεται το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Επιμόρφωση Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα Ισότητας των Φύλων», που διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) στο πλαίσιο του Ε.Π. "Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-13". Το πρόγραμμα διαρκεί 21 ώρες και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα.     

Εκτύπωση
PDF

Ευρωπαϊκό Συνέδριο με θέμα "Οικογένειες στην κρίση: Βρίσκοντας την ισορροπία επαγγελματικής-οικογενειακής ζωής σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον"

on .

H Συνομοσπονδία Οργανώσεων για την Οικογένεια στην Ε.Ε. και το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού σε συνεργασία με την Ελληνική Προεδρία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων διοργανώνουν την Τρίτη, 29 Απριλίου 2014, Ευρωπαϊκό Συνέδριο με θέμα: "Οικογένειες στην κρίση: Βρίσκοντας την ισορροπία επαγγελματικής-οικογενειακής ζωής σε ένα δυσχερές οικονομικό περιβάλλον" ("Families in the crisis: Finding work-life balance in difficult economic context"). Το συνέδριο θα λάβει χώρα στον χώρο του Impact HUB Athens (Καραϊσκάκη 28, Αθήνα) από τις 9.00 έως τις 17.00.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.