Εκδηλώσεις

Εκτύπωση
PDF

Σεμινάρια ΚΕΘΙ

on .

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), στο πλαίσιο του Έργου: «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής» του ΕΠ Διοικητική Μεταρρύθμιση, βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού επιμορφωτικών δράσεων. Ειδικότερα, πρόκειται να υλοποιηθούν 15 επιμορφωτικά σεμινάρια δύο Κύκλων (Α και Β Κύκλος), σε κάθε Περιφέρεια της χώρας, με κύριο στόχο την ενίσχυση και εμψύχωση των ίδιων των γυναικών προκειμένου να διεκδικήσουν και να επιτύχουν όχι μόνο τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την εκλογή τους σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ειδικότερα, στην Περιφέρεια Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας θα διοργανωθούν δύο επιπλέον σεμινάρια. 

Εκτύπωση
PDF

Εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Πύργου

on .

Το Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014,στις 19.30 θα γίνουν τα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών θυμάτων βίας, στον Πύργο Ηλείας (κτίριο πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου, Γυμνασιάρχου Δούκα & Ξάνθου). 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε το σχετικο δελτίο τύπου της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων

Εκτύπωση
PDF

Υλοποίηση Προγράμματος συμβουλευτικής και υποστήριξης γυναικών σε θέματα επιχειρηματικότητας από το ΚΜΟΠ

on .

Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) συμμετέχει στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος BADGE «Συμβουλευτική και Υποστήριξη Γυναικών σε Θέματα Επιχειρηματικότητας», το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες εν δυνάμει επιχειρηματίες ή στα πρώτα βήματα της επιχειρηματικής τους σταδιοδρομίας.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.badge-project.eu και www.kmop.gr ή να διαβάσετε το σχετικό δελτίο τύπου.

Εκτύπωση
PDF

Οι ρόλοι των Φύλων στη Σύγχρονη Οικογένεια: Στερεότυπα – Προοπτικές

on .

 

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ             
Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ       

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Δήμος Αιγάλεω και το Γραφείο Ισότητας των Φύλων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα σας προσκαλούν στην Εκδήλωση – Ανοιχτή Συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 στις 19.00 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Ελληνικό Μολύβι» (Ιερά Οδός 154 & Νάξου, Στ. Μετρό «Ελαιώνας») με θέμα

«Οι ρόλοι των Φύλων στη Σύγχρονη Οικογένεια: Στερεότυπα – Προοπτικές»

ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Παναγιωτακόπουλος Πέτρος, Ψυχολόγος M.B.S.
Βωβού Σίσσυ, Μέλος της Φεμινιστικής Πρωτοβουλίας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών
Παπαδοπούλου Φανή, Ψυχολόγος, Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας

Πληροφορίες: 210 5697900                                               


           
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ  
 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ                                                                

ΣΙΓΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ 

icon Οι ρόλοι των Φύλων στη Σύγχρονη Οικογένεια: Στερεότυπα – Προοπτικές

Εκτύπωση
PDF

Διεξαγωγή ημερίδας ενημέρωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη πολιτικών Ισότητας των Φύλων στην περιφέρεια Θεσσαλίας

on .

Στις 20.6.2014 το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝ.Ε.Π.) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) διοργανώνει στη Λάρισα επιμορφωτική δράση με τίτλο "Ημερίδα Ευαισθητοποίησης και Επιμόρφωσης στελεχών της περιφερειακής και της τοπικής αυτοδιοίκησης για την υποστήριξη των πολιτικών Ισότητας των Φύλων. Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των συγχρηματοδοτούμενων επιμορφωτικών δράσεων του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-13» και απευθύνεται εν γένει στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων (γυναικών και ανδρών) της Περιφέρειας Θεσσαλίας καθώς και σε στελέχη των Δήμων της Περιφέρειας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική εγκύκλιο ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.