Εκτύπωση
PDF

Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου

on .

Ημερίδα για τον Καρκίνο του Μαστού από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, στις 11 π.μ., στο κιν/θέατρο «Αχίλλειον»

Ημερίδα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου του Μαστού διοργανώνει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στο κιν/θέατρο «Αχίλλειον» η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου, με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων (ΔΕΠΙΣ) και την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των δύο Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Θα μιλήσουν οι:
• Γεώργιος Π. Ρήγας Παθολόγος – Ογκολόγος – Επιμελητής Α΄ ΕΣΥ, Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μονάδας Χημειοθεραπείας του «Αχιλλοπούλειου» Γενικού Νοσοκομείου Βόλου με θέμα «Καρκίνος του Μαστού. Στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα»,
• Γιάννης Κωστής Χειρουργός με θέμα «Χειρουργική του Καρκίνου του Μαστού και άλλα..» και
• Δρ Μάνος Ζαχαριουδάκης Ph.D, Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής με θέμα «Ολοκληρωμένη Ψυχολογική αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού πριν και μετά τη διάγνωση – Συναισθηματικοί, αντιληπτικοί, ψυχο-ιατρικοί, φιλοσοφικοί, σεξουαλικοί και οικογενειακοί παράγοντες αυξάνουν τις πιθανότητες ανάρρωσης και ευτυχίας της γυναίκας που υπερβαίνει τον Καρκίνο».

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

Η Ημερίδα, που είναι ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, υποστηρίζεται από το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Μαγνησίας ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ και τον Α’ Σοροπτιμιστικό Όμιλο Βόλου.