Εκτύπωση
PDF

Πολιτιστική Εκδήλωση στο Πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

on .

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ / ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ

Τηλ.: 2131511145  Fax: 2103231316  e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Αθήνα, 05-02-2015

 

ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σας γνωρίζουμε ότι η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων έχει θέσει υπό την αιγίδα της μία πολιτιστική εκδήλωση στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Συγκεκριμένα, στις 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός"  ζωντανή εκπομπή-συναυλία με ιστορίες και συνθέσεις γυναικών από τον Μεσαίωνα μέχρι τον εικοστό αιώνα. Η συναυλία διοργανώνεται από το Τρίτο Πρόγραμμα, το οποίο γιορτάζει τα δεκαπέντε χρόνια της ραδιοφωνικής εκπομπής "Τα Μήλα των Εσπερίδων".

Η παραγωγός ραδιοφώνου Τζουλιέττα Καρόρη μας υπόσχεται ένα ξεχωριστό ταξίδι στον κόσμο της γυναικείας μουσικής, μας αφηγείται τις ιστορίες, τις επιτυχίες, αλλά και τις δυσκολίες γυναικών που θέλησαν να αφιερωθούν στην τέχνη τους στο πέρασμα των αιώνων. Πρόκειται για μία ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή που θα ντύσουν μουσικά η μεσόφωνος Θεοδώρα Μπάκα, οι φλαουτίστες Δημήτρης Κούντουρας και Ναταλία Γεράκη, ο τσελίστας Αλέξανδρος Μποτίνης, η αρπίστα Φλώρα Παπαδοπούλου και ο πιανίστας Διονύσης Μαλλούχος: https://www.facebook.com/MusicaFemina .

 

Παρακαλούνται οι αποδέκτες του Υπηρεσιακού Σημειώματος να ενημερώσουν, κατά την κρίση τους,τις αρμόδιες οργανικές μονάδες των Υπηρεσιών τους και συνεργαζόμενους φορείς.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

 

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΡΕΜΟΣ