Εκτύπωση
PDF

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της FEMM Committee

on .

Το πλαίσιο δράσεων στον τομέα της Ισότητας των Φύλων κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ιανουάριος-Ιούνιος 2014) ήταν το αντικείμενο συνάντησης της Αντιπροσωπείας της Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (FEMM Committee), στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων. Την Αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος και η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κ. Βάσω Κόλλια. 

Εκτύπωση
PDF

Κατά φύλο κατανομή των αιρετών στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση Οκτώμβριος 2013

on .

Στα γραφήματα που ακολουθούν παρουσιάζεται η κατανομή των αιρετών στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση συνδυαστικά  κατά φύλο και κατά θέση, για κάθε Περιφέρεια και για την Επικράτεια. 

Εκτύπωση
PDF

Εγκαίνια του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Καβάλας

on .

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, στο πλαίσιο εφαρμογής της πολιτικής για την αντιμετώπιση της βίας και την υποστήριξη των γυναικών που υφίστανται ή απειλούνται από αυτή, εγκαινιάζει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Καβάλας, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, στις 12.30 (οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 9, πλησίον Δημαρχείου).

Εκτύπωση
PDF

Εγκαίνια του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Καλαμάτας

on .

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, στο πλαίσιο εφαρμογής της πολιτικής για την αντιμετώπιση της βίας και την υποστήριξη των γυναικών που υφίστανται ή απειλούνται από αυτή, εγκαινιάζει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Καλαμάτας, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, στη 13.00 (οδός Περρωτού και Μαντίκλου, Καλαμάτα).